Ledige stillinger

Ledig stilling som oseanograf

Vi søker en engasjert oseanograf til å bistå avdeling vanndynamikk med oppdrags- og prosjektgjennomføring i kjerneområdene våre i Trøndelag og på Nordlandskysten, men sporadisk også ellers langs Norges langstrakte kystlinje – og i utland. Du blir en del av et sterkt fagmiljø i utvikling og vekst, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og en fleksibel arbeidshverdag. Du må gjerne ha relevant arbeidserfaring, men nyutdannede oppfordres også til å søke.
Søknadsfrist: 1. april

Her kan du lese hele utlysningsteksten. 

 

Ledig stilling som veterinær/fiskehelsebiolog i Rørvik

Vi søker fiskehelsepersonell til oppdrag i Rørvik i Ytre Namdal i Trøndelag. Du blir en del av et solid fagmiljø med bred kompetanse innenfor fiskehelse. Du må gjerne være nyutdannet – i Aqua Kompetanse jobber vi tett og følger opp hverandre.
Arbeidsoppgavene spenner fra forebyggende fiskehelsearbeid og helsekontroller til hygieneinspeksjoner og prosjektarbeid.
Søknadsfrist: 19. mars.

Her kan du lese hele stillingsutlysningen. 

 

Er du interessert i en karriere hos oss?

Hos oss i Aqua Kompetanse jobber autorisert fiskehelsepersonell, marinbiologer og oseanografer – samt andre fagfolk innenfor havbruk, økologi og fysiologi. Vi utfører alle typer undersøkelser tilknyttet marint miljø og oppdrett.

Hos oss får du en god blanding av rutineoppdrag, utviklingsoppgaver og prosjektarbeid. Det er viktig for oss at alle ansatte skal være faglig oppdaterte og at alle får muligheten til å utvikle seg hele tiden, og derfor tilbyr vi ulike former for egenutvikling og kompetanseheving.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedets beste pensjonsordning og en svært variert og fleksibel arbeidshverdag i et humørfylt og faglig utfordrende arbeidsmiljø.

 

Er du interessert i å høre mer om oss eller jobbe hos oss, må du gjerne ta kontakt!