Ledige stillinger

Vi søker leder for fiskehelseavdelingen Jakke hvor det står Aqua Kompetanse på ryggen

Vi søker en initiativrik og engasjert leder for fiskehelseavdelingen.

Du blir en viktig del av ledergruppen og skal bidra til at vi jobber smartere gjennom tett samarbeid mellom fagfeltene miljø, fiskehelse, vanndynamikk og FoU.

Søknadsfrist: 19. januar.

Her finner du stillingsutlysningen. 

Vi søker båtførere To menn ombord i en båt

Vi utvider driften, og ser etter flere engasjerte båtførere i Trøndelag, Nordland og Troms.

Som båtfører i Aqua Kompetanse jobber du med å planlegge og utføre feltoppdrag med båtene våre på tvers av alle avdelingene i selskapet. Stillingen omfatter også vedlikehold og oppfølging av båter og tilhørende utstyr.  

Søknadsfrist: 1. mars

Her finner du hele stillingsutlysningen. 

 

Åpen søknad: Er du interessert i en karriere hos oss?

Hos oss i Aqua Kompetanse jobber autorisert fiskehelsepersonell, marinbiologer og oseanografer – samt andre fagfolk innenfor havbruk, økologi og fysiologi. Vi utfører alle typer undersøkelser tilknyttet marint miljø og oppdrett.

Hos oss får du en god blanding av rutineoppdrag, utviklingsoppgaver og prosjektarbeid. Det er viktig for oss at alle ansatte skal være faglig oppdaterte og at alle får muligheten til å utvikle seg hele tiden, og derfor tilbyr vi ulike former for egenutvikling og kompetanseheving.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedets beste pensjonsordning og en svært variert og fleksibel arbeidshverdag i et humørfylt og faglig utfordrende arbeidsmiljø.

Er du interessert i å høre mer om oss eller jobbe hos oss? Ta gjerne kontakt!