Ledige stillinger

Vi søker etter en engasjert kvalitetsleder med interesse for HMS

Vil du være med på å sikre høy kvalitet på tjenesteproduksjonen i et spennende konsulentselskap i havbruksnæringen? Våre rådgivere, veterinærer og fiskehelsebiologer opererer langs kysten fra Smøla i sør til Kvænangen i nord, og vi er i dag rundt 40 ansatte. Vi og våre kunder har høye krav til kvaliteten på våre leverte tjenester; er du den engasjerte og kompetente kvalitetslederen vi leter etter?

Søknadsfrist: 2. februar

Her kan du lese mer om arbeidsoppgavene og søke på jobben.

Åpen søknad: Er du interessert i en karriere hos oss?

Hos oss i Aqua Kompetanse jobber autorisert fiskehelsepersonell, marinbiologer og oseanografer – samt andre fagfolk innenfor havbruk, økologi og fysiologi. Vi utfører alle typer undersøkelser tilknyttet marint miljø og oppdrett.

Hos oss får du en god blanding av rutineoppdrag, utviklingsoppgaver og prosjektarbeid. Det er viktig for oss at alle ansatte skal være faglig oppdaterte og at alle får muligheten til å utvikle seg hele tiden, og derfor tilbyr vi ulike former for egenutvikling og kompetanseheving.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedets beste pensjonsordning og en svært variert og fleksibel arbeidshverdag i et humørfylt og faglig utfordrende arbeidsmiljø.

Er du interessert i å høre mer om oss eller jobbe hos oss, må du gjerne ta kontakt!