Ledige stillinger

Ledig stilling som rådgiver i Sandnessjøen

Har du lyst til å jobbe med miljøundersøkelser, havbunnskartlegging, biologiske kartlegginger og rådgiving? Kan du skilte med erfaring fra akvakultur; enten det er fra merdkanten eller i administrasjonen? Har du utdannelse innen marin-biologi, økologi eller akvakultur? Synes du det er greit at arbeidsdagene er en fin miks av praktiske feltoppgaver og teoretiske arbeidsoppgaver? Da håper vi du vil komme og jobbe sammen med oss!

Søknadsfrist: 1. februar 2021

Her kan du lese hele stillingsutlysningen

Åpen søknad: Er du interessert i en karriere hos oss?

Hos oss i Aqua Kompetanse jobber autorisert fiskehelsepersonell, marinbiologer og oseanografer – samt andre fagfolk innenfor havbruk, økologi og fysiologi. Vi utfører alle typer undersøkelser tilknyttet marint miljø og oppdrett.

Hos oss får du en god blanding av rutineoppdrag, utviklingsoppgaver og prosjektarbeid. Det er viktig for oss at alle ansatte skal være faglig oppdaterte og at alle får muligheten til å utvikle seg hele tiden, og derfor tilbyr vi ulike former for egenutvikling og kompetanseheving.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedets beste pensjonsordning og en svært variert og fleksibel arbeidshverdag i et humørfylt og faglig utfordrende arbeidsmiljø.

Er du interessert i å høre mer om oss eller jobbe hos oss, må du gjerne ta kontakt!