Ledige stillinger

Ledig stilling som kontormedarbeider

Kontormedarbeideren vår skal ut i mammaperm og vi skal samtidig oppdatere vårt ERP-system. Vi har derfor behov for en kontormedarbeider i ett års vikariat.

Arbeidssted: Vi tilbyr kontorplass ved ett av våre etablerte kontorsteder i Sandnessjøen, Rørvik, Namsos eller Flatanger, men er også åpne for bruk av hjemmekontor.

Søknadsfrist: 9. juni.

Her kan du lese mer om og søke på stillingen. 

Ledig stilling for veterinærer/fiskehelsebiologer

Vi skal utvide fiskehelseteamet vårt i Flatanger og søker derfor etter veterinær eller fiskehelsebiolog. Du blir en del av et solid fagmiljø med bred kompetanse innenfor fiskehelse.

Søknadsfrist: 22. juni.

Her kan du lese mer om og søke på stillingen. 

Åpen søknad: Er du interessert i en karriere hos oss?

Hos oss i Aqua Kompetanse jobber autorisert fiskehelsepersonell, marinbiologer og oseanografer – samt andre fagfolk innenfor havbruk, økologi og fysiologi. Vi utfører alle typer undersøkelser tilknyttet marint miljø og oppdrett.

Hos oss får du en god blanding av rutineoppdrag, utviklingsoppgaver og prosjektarbeid. Det er viktig for oss at alle ansatte skal være faglig oppdaterte og at alle får muligheten til å utvikle seg hele tiden, og derfor tilbyr vi ulike former for egenutvikling og kompetanseheving.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedets beste pensjonsordning og en svært variert og fleksibel arbeidshverdag i et humørfylt og faglig utfordrende arbeidsmiljø.

Er du interessert i å høre mer om oss eller jobbe hos oss? Ta gjerne kontakt!