Vi søker ny administrerende direktør

Oppdrettsmerder i solnedgang

Som administrerende direktør i Aqua Kompetanse vil du få en nøkkelrolle i å lede implementering av videre vekststrategi. Du får overordnet ansvar for ca. 85 ansatte og skal sikre at Aqua Kompetanse videreutvikler et høyt nivå av ekspertise innen akvakultur.

Ditt ansvar vil også omfatte å sikre at Aqua Kompetanse er optimalt organisert og har den nødvendige kompetansen til å levere på strategien. Du skal jobbe for å opprettholde selskapets posisjon som en attraktiv arbeidsgiver, og aktivt konkurrere om å vinne de beste talentene i bransjen.

I tillegg vil du være sentral i å ha kontroll på den økonomiske og finansielle situasjonen, implementere verktøy og rutiner for løpende god oversikt over lønnsomhet og likviditet, samt sikre stabil drift med tilstrekkelig ressurskapasitet. Sentrale arbeidsoppgaver vil også være å legge til rette for effektiv samhandling internt i en høykompetent kunnskapsorganisasjon, samt vedlikehold og utvikling av relasjoner med sentrale kunder.

Ønsket bakgrunn og erfaring

  • Relevant ledererfaring fra kunnskapsorganisasjon
  • Gjerne erfaring fra og / eller innsikt i havbruksnæringens verdikjede
  • God relasjonsbygger som skaper tillit internt i egen organisasjon, mot eiere / styre og eksternt mot kunder
  • Solid økonomisk innsikt med evne til å presentere nøkkeltall for styre / eiere
  • Gode kommunikasjons- og presentasjonsevner
  • Relevant høyere utdanning

Søknadsfrist

26.mai

Arbeidssted

Flatanger

Mer informasjon

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Ole Petter Melleby, tlf. 412 23 030 eller Erik Bitar Linnerud, tlf. 958 77 007 i rekrutteringsfirmaet Boyden.

CV og kortfattet søknad registrerer du via nettsiden til Boyden.